Joutsan Soututeamin kirkkoveneporukka osallistui viime torstaina Jyväskylässä 27:een Jyväsjärvi-soutuun.

Venekuntia oli mukana yhteensä 52 joista kilpasarjaan osallistui 25. Joutsan Soututeam sijoittui kilpasarjan kovassa porukassa kolmanneksi. Voittajaveneeseen kertyi eroa 26 sekuntia. Hopeasta käytiin kovaa kamppailua koko matkan ajan ja se jäi kolmen sekunnin päähän.

Joutsan veneessä soutivat Pekka Lankia, Risto Pura, Risto Pylsy, Tuija Salo, Pertti Räsänen, Teuvo Koskinen, Pekka Lyytinen, Tapio Kämppi, Veli-Matti Räsänen, Jere Rossi, Marko Hartonen, Paavo Nummela, Joni Nurminen ja Heikki Peltonen. Perämiehenä toimi Heikki Nurminen.

Tulokset: 1) Ski Jyväskylä 1 20,12, 2) Vihtavuoren Pamaus 20,35, 3) Joutsan Soututeam 20,38, 4) Ph-Forest 21,01.

Markku Parkkonen

Kuva: Iiris Hartonen.

Tagged with →