Joutsa kunta lähti mukaan Radio Novan järjestämään unboxing-kilpailuun. Radion iltapäivissä kerran viikossa kuultavan kilpailun ideana on, että kunnat lähettävät laatikoita, joihin on koottu kyseiseen kuntaan liittyviä asioita, esimerkiksi esitteitä ja tuotteita. Avaamisen yhteydessä juontajat käyvät sisältöä läpi ja lopuksi päättävät, montako arvottavaa pakettia sisällöstä tehdään.

Joutsan kunnan viestintäryhmään kuuluva Liisa Alfthan kertoo idean lähteneen elinkeinokoordinaattori Petri Kaitamäeltä.

– Otimme yhteyttä Joutsan Yrittäjien Ilona Savitiehen, jonka kanssa ideoimme asiaa eteenpäin. Valitsimme laatikkomme teemaksi kansallispuiston, järvet sekä tapahtumat. Näiden ympärille rupesimme sitten kasamaan paikallisten yritysten sekä kunnan tuotteita ja esitteitä, kertoo Alfthan.

Joten nyt kannattaa olla kuulolla, milloin Joutsan kunnan lähettämä laatikko avataan ja kuullaan juontajien laatikon sisällön perusteella kokoama mainospätkä!

Jonna Keihäsniemi