Motocrossin MX-liiga ja naisten Suomen cup jatkuivat toisella osakilpailulla 25.-26.5. Iisalmessa. Kilpailussa Joutsan Moottorikerhoa edusti kolme kuljettajaa. Naisten Suomen cupissa Teresa Teppola ajoi eräsijat 13 ja 14, jotka oikeuttivat yhteistuloksissa sijaan 14. MXH-luokassa Sami Jokinen eräsijoille 5 ja 4, ollen yhteistuloksissa neljäs. MXB luokkaan starttasi Tommi Nyberg saavuttaen kovatasoisessa luokassa sijat 26 ja 27 näillä irtosi yhteistulosten 28 sija.

Motocrossin liiga jatkuu Heinolassa kesäkuun puolessa välissä.

Enduron perinteikäs Toukokuunajo ajettiin helatorstaina 30.5. Orimattilassa. Kilpailu oli tänä vuonna ensimmäinen kesäkauden SM osakilpailu. Joutsan Moottorikerhon Kimmo Virtanen sijoittui ensimmäisessä A-luokan kisassaan oman A3-luokan kahdeksanneksi ja koko A luokan sijalle 35. B luokassa kisanneelle Henri Roligille tällä kertaa keskeytys. C2-luokassa Pauliina Sievänen kaasutteli sijalle 15 ja C luokassa tämä riitti sijaan 38.

Teresa Teppola

Tagged with →