Joutsan kunnanhallitus täytti maanantaina kaksi kunnan keskeistä virkaa, joita on jo jonkin aikaa hoidettu sijaisvoimin. Perusturvajohtajaksi valittiin terveystieteiden maisteri Anna-Maija Kääriäinen Helsingistä. Varalle valittiin terveystieteiden maisteri Johanna Romppanen Hartolasta.

Asian käsittelyssä Maija Salonen teki ehdotuksen, että perusturvajohtajan valinta siirretään tehtäväksi kunnanhallituksen kokouksessa 10.6. Salosen esitystä ei kannatettu.

Varalle valittavasta käytiin suljettu lippuäänestys, jossa Johanna Romppanen sai neljä ääntä, virkaa tällä hetkellä hoitava terveystieteiden maisteri Terhi Kallio kolme ääntä ja yhteiskuntatieteiden maisteri Elina Hienola yhden äänen.

Hyvinvointi- ja sivistysjohtajaksi kunnanhallitus valitsi kasvatustieteiden maisteri Mika Sirkan Joutsasta. Sirkka on hoitanut virkaa sijaisena jo jonkin aikaa. Hän on tehnyt Joutsan sivistystoimessa pitkän uran muun muassa opettajana ja apulaisrehtorina.

Markku Parkkonen

Tagged with →