Joutsan Pommin nuoret yleisurheilijat osallistuivat Nastolassa 19.5. pidettyihin Reilu-cup yleisurheilukilpailuihin. Kyseessä on cup-muotoinen kilpailu, joka jatkuu kesän ajan Lahden seudulla.

Menestys kisoissa oli joutsalaisilla mainiota. Benedict Seppälä voitti oman sarjansa eli P12 60 m juoksun uudella ennätysajallaan 8,39. Mainio suoritus hankalan talven jälkeen! Veera Reponen voitti T13-sarjan juosten myös uuden ennätyksensä 8,64. Reposen erässä oli varsin kova vastatuuli, joten voi arvella ajan edelleen paranevan kesän aikana. Myös P14-sarjassa voitto tuli Pommiin, kun Luukas Kemppainen juoksi ensimmäisessä 100 m juoksussaan ajan 13,23 ja voitti kisan puolen sekunnin erolla toiseksi tulleeseen Lahden Ahkeran Jerry Savolaisen.

P14-sarjan pituushyppyyn osallistuivat sekä Seppälä että Kemppainen. Bene hyppäsi kakkoseksi tuloksella 4,87 ja Luukas kolmanneksi tuloksella 4,75. Näissäkin tuloksissa on kesää ajatellen vielä ”kasvunvaraa”. Kisan voitti Mikkelin Kilpaveikkojen Topi Taskinen tuloksella 5,04.

Kevään kilpailut jatkuvat Pommin yleisurheilijoilla toukokuun aikana Jyväskylässä ja Lahdessa.

Mika Sirkka

Tagged with →