Joutsan lukio: Elfvengren Patrik, Fågel Lotta, Kutramoinen Iiro, Laine Karita, Lehtinen Merja, Mannila Tommi, Nieminen Markus, Nurminen Viivi, Oittinen Oskari, Olkkonen Maria, Olkkonen Riku, Parkkonen Lauri, Piipari Pinja, Reinikainen Inkeri, Rundqvist Patrik, Tarhonen Elisa, Tarhonen Jani, Viro Elias, Weijo Valtteri.

Muista lukioista valmistuneita joutsalaislähtöisiä ylioppilaita: Schildtin lukio: Vuorkoski Ninni. Jyväskylän Lyseon lukio, kahden tutkinnon ylioppilaat: Heinonen Atte. Kangasniemen lukio: Laitinen Katariina. Jyväskylän normaalikoulu: Tuukkanen Krista.

Juttua päivitetty Kangasniemen lukiosta ja Jyväskylän normaalikoulusta valmistuneiden ylioppilaiden nimillä 16.5.2019. Tiedot on poimittu koulujen julkaisemista listoista ja tietoja uusista ylioppilaista voi lähettää toimitukseen osoitteeseen konttori@joutsanseutu.fi.

Tagged with →