Paikallislehti Joutsan Seutua julkaisevan Joutsan Seutu Oy:n hallituksen pitkäaikainen jäsen Eero Kailanen (kuvassa vas.) palkittiin työstään lehtiyhtiön hyväksi Antti-patsaalla. Patsaan Kailaselle luovutti
lehtiyhtiön hallituksen puheenjohtaja Heikki Kuurne (oik.) viime keskiviikkona Joutsan Seutu Oy:n yhtiökokouksen yhteydessä.

Ensimmäisen suomenkielisen sanomalehden julkaisijan Antti Lizeliuksen mukaan nimettyjä Antti-patsaita jaetaan valtakunnallisesti, maakunnallisesti ja paikallisesti tunnustuksena paikallislehtien hyväksi tehdystä työstä. Antti-patsaita on aiemmin Joutsassa jaettu Joutsan Seutu Oy:n hallinnossa toimineille rovasti Juho Kiiskille, toimitusjohtaja Pentti Nikkaselle, pankinjohtaja Sampo Rannikolle, toimitusjohtaja Kalervo Frimanille sekä maisteri Veli Töyrylälle.

Eero Kailanen on ollut Joutsan Seutu Oy:n hallituksessa vuodesta 1990.

Markku Parkkonen