Perinteinen Parolannummen maastoissa 27.4. ajettu SM crosscountrykilpailu käynnisti kesäkilpailujenkauden. Kilpailussa Joutsan Moottorikerhoa edusti runsaslukuisessa harrasteluokassa Aleksi Reponen, joka oli sijalla 49. 133 kuljettajan joukosta.

Motocross-kausi avattiin puolestaan 4.–5.5. TOP250-kilpailulla Porin Yyterin hiekkaradalla. Sunnuntaina Joutsan Moottorikerhoa edustivat Teresa Teppola ja Sami Jokinen. Teppola sijoittui oman luokkansa (luokka 5) erien yhteistuloksissa sijalle 14., Jokinen puolestaan luokassa 4 seitsemänneksi.

Kansallinen Riihivuori Enduro 5.5. aloitti puolestaan enduron kesäsarjan. Joutsan Moottorikerhon Henri Rolig oli oman B3-luokan toinen ja koko B-luokan 22.

Moottorikerhon kuljettajia nähdään seuraavaksi cross countryn kansallisen kilpailun merkeissä Orimattilassa 11.5. Motocross-liiga alkaa 11.–12.5. Salossa.

Teresa Teppola

Tagged with →