Puulan Seutuopiston paikallista kevätjuhlaa vietettiin sunnuntaina Leivonmäellä Kurkiauran koululla. Juhlassa oli esiintymässä opiskeilijoita ja opettajia niin Joutsasta, Leivonmäeltä, Toivakasta kuin Kangasniemeltäkin. Jos juhlan perusteella pitää arvioida, niin opistossa on lukuvuoden aikana tehty taas ansiokasta työtä. Juhlan ohjelmisto oli sekä monipuolinen että tasokas. Samaten koululla esillä ollut eri käsityöpiirien näyttely oli täynnä taitavaa osaamista.

Juhlassa palkittiin pitkään toiminnassa mukana olleita opettajia ja luottamushenkilöitä. Kuvassa Sakari Ainali (oik.) pitämässä kiitospuheenvuoroa palkittujen puolesta.

Juhlan yhteydessä palkittiin ansiomerkeillä pitkään opiston toiminnassa olleita. Kymmenen vuoden työstä ansiomerkin saivat liikuntaryhmien ohjaaja Pauliina Sievänen, taiteen opettaja Taina Varjus sekä opistolautakunnan jäsen Eero Peltoniemi. Kahdenkymmenen vuoden työstä merkin saivat musiikinopettaja Sakari Ainali, näytelmäryhmän ohjaaja Mikko Kauranen, musiikinopettaja Marjut Palonen, puutöiden opettaja Pentti Poikolainen, joogaopettaja Aila Tuukkanen sekä keramiikkatöiden opettaja Leila Ylönen.

Pitkästä urasta palkittiin myös käsityöopettajat Ari Lehmussaari (30 vuotta opistossa) ja Tuula Kuitunen, joka on ollut opettamassa peräti 40 vuotta.

Markku Parkkonen

Liikunnallisesta ohjelmasta vastasi Karoliina Markkasen (edessä oik.) ohjaama Toivakan Iloa Tanssista -ryhmä.

Seutuopiston kädentaitajien näyttely oli taas täynnä taitavasti tehtyjä käsitöitä.

Katso video kevätjuhlan esityksistä:

Tagged with →