Leivonmäen Teboililta näpistettiin viime viikon tiistaina jälleen polttoainetta. Tällä kertaa asialla oli Eestin kilvissä olleella pakettiautolla liikkunut henkilö, joka tankkasi autoonsa dieseliä noin 90 euron arvosta ja poistui paikalta maksamatta. Tapaus sattui tiistaina iltapäivällä. Poliisi kirjasi tapauksen ylös näpistyksenä.

Leivonmäen Teboililla on sattunut aiemmin useita vastaavia tapauksia. Vastaavan toiminnan mahdollistaa se, että tankkaus on Teboililla edelleen mahdollista automaattien ohella myös niin sanotusti kassapalveluna eli siten, että ensin tankataan ja vasta sen jälkeen maksetaan.

Vanhempi konstaapeli Sami Mäkinen Joutsan poliisista muistuttaakin, että polttoainenäpistykset olisivat estettävissä, mikäli huoltoasemilla voisi tankata ainoastaan automaatilla, jolloin polttoaine pitäisi maksaa etukäteen kortilla tai käteisellä.

Tagged with →