Joutsan perusturvajohtajan ja hyvinvointi- ja sivistysjohtajan virkojen hakuaika päättyi 10.4. Kiinnostus oli erinomaista, sillä hyvinvointi- ja sivistysjohtajan virkaa haki 16 henkeä ja perusturvajohtajan virkaa yhdeksän.

Hakuilmoitus julkaistiin Kuntarekryssä sekä Joutsan kunnan verkkosivuilla. Kunnanhallitus valitsi maanantaina haastatteluihin perusturvajohtajaksi hakeneista Johanna Romppaisen, Elina Hienolan, Anna-Maija Kääriäisen ja Terhi Kallion.

Hyvinvointi- ja sivistysjohtajaksi hakeneista haastatteluun etenivät Mika Sirkka, Johanna Tupila ja Piia Uotinen. Haastatteluryhmä valtuutettiin molemmissa tapauksissa valitsemaan soveltuvuusarviointeihin lähetettävät hakijat, mikäli arviointi tehdään.

Listauksessa on mainittu hakija nimi, tutkinnot ja kotikunta.

Hyvinvointi- ja sivistysjohtajan viran hakijat: Akola Elina, filosofian maisteri, opetus ja kasvatusala, Tampere, Gröndahl Leila, hallintotieteiden lisensiaatti, kaupan talouden ja yhteiskuntatieteiden ala, Taivassalo, Hautamäki Jari, kasvatustieteiden tohtori, Lahti, Kekko Pasi, filosofian lisensiaatti, opetus- ja kasvatusala, Toivakka, Kononen Marja, filosofian maisteri, opetus ja kasvatusala, Jyväskylä, Latvala Mikko, Hallintotieteiden maisteri, kaupan, talouden ja yhteiskuntatieteiden ala, Tervo, Moilanen Laura-Kristiina, filosofian tohtori, kulttuurituottaja, Jyväskylä, Näsänen Pasi, filosofian maisteri, opetus ja kasvatusala, Kokkola, Pesonen Tuomo, filosofian maisteri, opetus ja kasvatusala, Kärsämäki, Peteri Juha, terveystieteen maisteri, Kouvola, Silen Elisa, kauppatieteiden maisteri, kaupan, talouden ja yhteiskuntatieteiden ala, Jämsä, Sirkka Mika, kasvatustieteiden maisteri, opetus- ja kasvatusala, Joutsa, Tupila Johanna, kasvatustieteiden maisteri, opetus- ja kasvatusala, Ilmajoki, Uotinen Piia, kasvatustieteen maisteri, opetus- ja kasvatusala, Lahti, Vesanen Elisa, kauppatieteiden maisteri, kaupan, talouden ja yhteiskuntatieteiden ala, Jyväskylä, Vihla Ville, kasvatustieteen maisteri, Helsinki.

Perusturvajohtajan virkaa hakeneet: Hienola Elina, yhteiskuntatieteiden maisteri,  kaupan, talouden ja yhteiskuntatieteiden ala, Muurame, Hirvonen Mira, yhteiskuntatieteiden maisteri,  kaupan, talouden ja yhteiskuntatieteiden ala, Helsinki, Johansson Heidi Maarit, terveystieteiden maisteri Hartola, Kallio Terhi, terveystieteiden maisteri, Jyväskylä, Kääriäinen Anna-Maija, terveystieteen maisteri, Helsinki, Lehtonen Marko, tradenomi YAMK, Tuusula, Litmanen Sirpa, terveystieteen maisteri, Lahti, Niemi Heidi, hallintotieteiden lisensiaatti, Muurame, Romppanen Johanna, terveystieteiden maisteri, Hartola.

Janne Airaksinen