Marjotaipaleentien talvihoito oli ala-arvoista. Välillä lunta oli niin paljon, että sitä tuli konepellille asti. Välillä tie oli niin kapea, että kuorma-auton vastaan tullessa oli tekemistä, jotta mahtui ohi. Ajoradan reunat olivat täynnä pään kokoisia jäisiä paakkuja. Hiekkaa en nähnyt kertaakaan tiellä. Huokaistiin jo helpotuksesta, kun kevät alkoi tulla. Mutta tilanne meni vaan huonommaksi. Esim. Saksalan kohdalla on rumpu jäässä ja vesi virtaa tien yli. Käytännössä tie poikki tältä kohtaa. Lukuisista yhteydenotoista huolimatta asialle ei ole tehty mitään. Mielestäni tie alkaa olla vaarallinen ja ajokelvoton ja täten vaarantaa hälytysajoneuvojen käytön joka puolestaan voi vaarantaa ihmishenkiä. Riittääkö kelirikkomerkit tien molemmissa päissä tien hoidoksi. Vaadimme viranomaisilta pikaista puuttumista tilanteeseen.

Marjotaipaleen asukkaiden puolesta
Anssi Saari

Puheenvuoro-palstan kirjoitukset ovat Joutsan Seudun lukijoiden mielipidekirjoituksia.

Tagged with →