Pynnönen hopealle Tampereella

Joutsan Pommia edustava Mirva Pynnönen osallistui Tampereella 23.-24.3. hiihdettyihin Suomen aikuisurheiluliiton SM-kisoihin. Sarjassa N55 hiihtänyt Pynnönen saavutti hopeaa 5 kilometrin matkalla. Voiton otti Kensun Tuula Rasimus. Eroa voittajaan tuli 1 minutti 22 sekuntia.

Näin Joutsan Pommin aikuisurheilijat ovat jo saavuttaneet talven kisoista kaksi mitalia ja kaksi nelossijaa.

Juniorit yleisurheilun harjoituskisoissa Vierumäellä

Heinolan Isku järjesti Vierumäen hallissa harjoituskisat 26.3. Joutsan Pommista mukana olivat Olivia Fagerholm, Veera Reponen, Ilmari Laitinen sekä Luukas Kemppainen. T11-sarjassa kilpaileva Olivia Fagerholm juoksi 60 m aikaan 10,4 ja sijoittui jaetulle kolmossijalle. Lisäväriä juoksuun toi Heinolan Iskun tyttö, joka vahingossa kiilasi sisäradalla juosseen Olivian eteen kaarteen jälkeen. Pituudessa tulos oli 3,27 jolla tuli kakkossija. T13-sarjassa Veera Reponen kipaisi 60 m aikaan 8,6 ja voitti juoksun selkeällä erolla kakkoseen.

Pojissa Ilmari Laitinen osallistui kolmeen lajiin sarjassa P13 ja sijoittui kuulassa kolmanneksi tuloksella 6,40, pituudessa kuudenneksi tuloksella 319 sekä 60 m juoksussa viidenneksi ajalla 10,3.

Luukas Kemppaiselle löydettiin sarjaksi P15 ja lajeiksi 100m ja pituus. Satasella voitto irtosi ajalla 13,2 ja pituudessa leiskauksella 499. Luukaksen pisin hyppy olisi ollut ensimmäinen, joka oli valitettavasti niukasti yliastuttu.

Pommilaiset olisivat tehneet omia virallisia ennätyksiään monessa lajissa mutta kun tulokset eivät ole virallisia niin kirjataan nämä nyt sitten epävirallisiksi ennätyksiksi ja hyviksi harjoituksiksi. Eikä usein kisoissa pääse pikajuoksua juoksemaan aluksi ylämäkeen, kuten Vierumäen kallistetuissa kaarteissa pikamatkoilla saattaa käydä.

Kilpailukausi sisähalleissa alkaa olla ohi. Veera Reponen osallistuu todennäköisesti vielä huhtikuun alussa kisoihin Helsingin Myllypuron hallissa. Vähitellen alkavat yleisurheilijat siirtyä ulos nauttimaan keväisestä säästä ja kehittyvästä kunnosta.

Mika Sirkka

Moottorikelkkanenduro

Moottorikelkkanenduron kauden päätöskilpailu ajettiin Sallassa 30.3., kisaan osallistui neljä Joutsan Seudun Lumikissojen jäsentä. Sijoitukset: Tommi Nyberg, Semi-Pro, 19., Azat Ismailogullari, Harraste-B, 6., Ari Kotimäki, Harraste-B, 16., Olli Kärnä, Harraste-A, keskeytys teknisen vian vuoksi.

Kauden aikana pisteitä kerrytti kaksi kerhon jäsentä. Kokonaispisteissä Olli Kärnä sijoittui Harraste-A luokan neljänneksitoista ja Azat Ismailogullari Harraste-B luokan viidenneksi.

Tagged with →