Moottorikelkkaenduro

Moottorikelkkaendurossa kisattiin Rovaniemellä 16.3.2019. Kisaan osallistui kaksi Joutsan Seudun Lumikissojen jäsentä. Olli Kärnä kilpaili Harraste A -luokassa sijoittuen yhdeksänneksi. Harraste B -luokassa kisannut Azat Ismailogullari sijoittui luokassaan kahdeksanneksi. Kauden päätöskisa ajetaan Sallassa 30. maaliskuuta.

Hiihtosuunnistus

Itä-Päijänteen Rastin hiihtosuunnistajat osallistuivat hiihtosuunnistuksen MM-kilpailuihin Ruotsin Piteåssa 21.–24.3.2019.  Tuloksissa on mainittu ensimmäisenä pitkän matkan kisan sijoitus torstailta, toisena keskimatkan sijoitus perjantailta, kolmantena keskimatkan sijoitus sunnuntailta ja neljäntenä perjantain ja sunnuntain sijoituksista johdettu yhteissijoitus.

N45: Satu Paalanen (2., 3., 7., 5.). H60: Heikki Peltonen (1., 1., 2., 1.). H70: Heikki Nurminen (7., -, 11., -). H75: Taisto Voutilainen (8., 1., 3., 2.). H80: Tapani Häkkinen (-, 5., 6., 5.).