Joutsan kunta kustantaa kunnan perhetyön asiakkaille ja vähävaraisille lapsiperheille tänä vuonna kaksi retkeä, kesäretken Tykkimäen huvipuistoon ja syysretken Peurungan kylpylään.

Retkien kustantamisella halutaan tarjota perhetyön asiakkaille ja vähävaraisille lapsiperheille toimintaa, joka taloudellisista tai muista syistä johtuen jäisi perheiltä omin voimin toteuttamatta. Retkillä lasten huolenpito on vanhempien vastuulla ja kunnan perhetyöntekijät vastaavat yleisistä järjestelyistä ja tarvittaessa tukevat vanhempia.

Linja-autoilla tehtävien retkien kustannukset, yhteensä 7.000 euroa, katetaan Reino Järvisen rahaston varoista. Kustannuksiin sisältyvät huvipuistoretken osalta kuljetus, huvipuistoranneke ja lounas, kylpyläretken osalta kuljetus, kylpylän sisäänpääsymaksu ja lounas. Joutsan kunta on järjestänyt perheretkiä vuodesta 2013 lähtien.

Tarja Kuikka

Tagged with →