Poliisi tutkii Joutsan Vasaratien tapahtumia 25.2. törkeänä varkautena. Tuolloinhan kansalaisten aktiivisuus murtautujien käyttämän vaaleansinisen Passat-auton liikkeiden jäljittämisessä oli avainasemassa.

Epäiltyinä ovat 1973 syntynyt hyvinkääläinen mies ja keravalainen vuonna 1992 syntynyt nainen. He olivat anastaneet omakotitalosta muun muassa astioita, tietokoneen, alkoholia ja käteistä rahaa. Henkilöt otettiin kiinni. Keravalainen nainen kuljetti heidän käytössään ollutta ajoneuvoa ja hänen epäillään olleen huumaavien aineiden vaikutuksen alaisena. Hänellä ei myöskään ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Henkilöt kuulusteltiin ja päästettiin myöhemmin vapaaksi. Pääosa anastetusta omaisuudesta saatiin takaisin ja ne löytyivät epäiltyjen hallusta kiinniottohetkellä. Osa anastetusta käteisestä rahasta on vielä kadoksissa. Poliisi jatkaa asian esitutkintaa vielä ja odottelee teknisen tutkinnan lausuntoja. Asiasta tiedotti rikoskomisario Veli-Pekka Välisaari.

Tagged with →