Joutsan Seudun jakelussa on viipeitä osaa Joutsan kirkonkylän varhaisjakelualuetta koskien.

Jakelusta vastaavan Esa Jakelut Oy:n mukaan lehdet jaetaan tänään keskiviikkona. Osalla alueista jakelu saadaan tehtyä noin kello 13 mennessä, mutta osalla jakelu saattaa viivästyä jopa kello 17-18 saakka.

Esa Jakeluiden mukaan syynä on ollut yhden jakajan yllättävä vaje yöllä sekä toisessa piirissä jakajan autorikko.

Joutsan Seutu pahoittelee jakeluhäiriötä.

Muistathan, että paperilehden tilaajille sisältyy hintaan JS Digin käyttöoikeus. JS Digi mahdollistaa tuoreimman lehden lukemisen verkossa sekä pääsyn mm. uutisvirtaan. JS Digin aktivoimiseksi tarvittavan asiakasnumeron löydät laskusta tai saat sen ottamalla yhteyttä Joutsan Seudun konttorille konttori(a)joutsanseutu.fi tai puhelimitse 0201 876 100.

JS Digi -ohje.

Jukka Huikko

Uutista päivitetty klo 11.57.