Joutsan kunnanhallitus päätti maanantain kokouksessaan julistaa haettavaksi ehdollisena perusturvajohtajan ja hyvinvointi- ja sivistysjohtajan virat. Ehdollisena siksi, että valtuusto käsittelee virkojen perustamista 8.4. kokouksessaan, mutta tämä on oletettavasti luonteeltaan enemmän muodollisuus.

Perusturvajohtajan viran haastatteluryhmän jäseniksi valittiin Heikki Kuurne (kesk), Sari Hovila (kesk), Iiris Ilmonen (kok), Aila Niinikoski (SDP), Harri Nissinen (kunnanjohtaja) ja Antti-Pekka Hokkanen (talous- ja hallintojohtaja).

Hyvinvointi- ja sivistysjohtajaa haastattelevat Leo Niinikoski (SDP), Niilo Peltonen (kesk), Lea-Elina Nikkilä (vihr.), Nissinen ja Hokkanen.

Virkojen hakuaika päättyy 10.4.2019. Kelpoisuusvaatimuksena edellytetään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä vahvaa esimiestyö- ja organisaation johtamiskokemusta sekä talouden hallintaa. Hakijat voidaan lähettää soveltuvuustestiin.

Janne Airaksinen