Yleisurheilutuloksia Pajulahdesta

Joutsan Pommin nuoria osallistui piirinmestaruushallikisoihin Nastolan Pajulahdessa 17.3. Anniina Haapala osallistui kilpailun ulkopuolella T15-sarjan 60 metrin juoksuun ja juoksi ennätyksensä 8,36. Maaliskuun alussa Tampereella juostu edellinen talven paras tulos koheni kymmenyksen verran. Haapalan vauhti kasvaa lupaavasti kesää kohti.

P15-sarjan 60 metrin juoksuun osallistui Luukas Kemppainen. Hän voitti oman eränsä ajalla 8,09 ja sijoittui sarjan kokonaistuloksissa toiseksi. Kisan voitti Karhulan Katajaisten Eliel Mulari ajalla 8,05.

P11-sarjassa Rasmus Kemppainen juoksi ajan 10,04, joka on hänen ennätyksensä. Omassa erässään Kemppainen sijoittui neljänneksi ja kokonaistuloksissa sijalle kuusi. Tässä sarjassa voittaja Verneri Marttila Lahden Ahkerasta porhalsi 9,09. Poikien tulosten arvoa nostaa se, että ennen kilpailua heillä oli takanaan viikonlopun kova harjoitusleiri muiden Pommin yleisurheilijoiden kanssa Pajulahden urheiluopistolla.

Mika Sirkka

Tagged with →