Petri Liukkonen ja Jaakko Peltola saivat Lions-ritarin arvonimen Lions Club Joutsan juhlakokouksessa 8.3.2019. Samalla heidät nimitettiin Arne Ritari -killan jäseniksi.

Ritariksi lyömisen suoritti Rauno Ahola, jolle vastaavat arvonimet on myönnetty vuonna 2004.

– Klubi on pannut merkille toimintasi lionina. siitä kertoo eri tehtävissä olosi klubissa ja piirin alaisuudessa. Tehtävät olet ottanut vastaan oikeassa leijonahengessä, ja puolisosi on tukenut kiitettävästi toimintaasi, Ahola kertoi saatesanoina tuleville ritareille seremonian alussa.

Lions Club Joutsa, Lions Club Joutsa/Jousa sekä Lions Club Luhanka ovat saaneet tähän mennessä kahdeksan Lions-ritaria seutukunnalle vuosina 2003–2019. Lions Club Joutsan ensimmäinen ritariksi lyöty leijona oli Heimo Latva vuonna 2003. Sittemmin ritarin arvonimen ovat saaneet myös Rauno Ahola, Matti Huuskola, Heikki Kuurne, Veli Koskinen ja Juhani Virmanen.

Ilona Savitie

Yläkuvassa Joutsan tuoreet lions-ritarit puolisoineen: vasemmalta Anna-Liisa Liukkonen, Petri Liukkonen, Marja-Liisa Peltola ja Jaakko Peltola.

Tagged with →