Joutsan Seudun toimittaja ja digituottaja Jukka Huikko (yläkuvassa vas.) on valittu Parkanossa, Karvialla ja Kihniössä ilmestyvän Ylä-Satakunta -lehden päätoimittajaksi ja lehteä julkaisevan Ylä-Satakunnan Sanomalehti Oy:n toimitusjohtajaksi.

Huikko lopettaa työnsä Joutsan Seudussa kevään aikana. Hän on myös ilmoittanut luopuvansa välittömästi kaikista kunnallisista luottamustehtävistään. Kokoomuslainen Huikko on ollut tällä vaalikaudella Joutsan kunnanhallituksen puheenjohtajana sekä kunnanvaltuuston jäsenenä. Kunnanvaltuustoon Huikon tilalle nousee kokoomuksen varavaltuutettu Jouni Hautakangas. Kunnanvaltuusto valinnee seuraavassa kokouksessaan Huikon tilalle kunnanhallitukseen uuden jäsenen sekä kunnanhallituksen puheenjohtajan. Huikko sai viime kunnallisvaaleissa Joutsassa kolmanneksi eniten ääniä, yhteensä 170 ääntä.

Jukka Huikko on työskennellyt Joutsan Seudun toimittajana vuodesta 2008. Hänet palkittiin vuonna 2016 yhdessä toimittaja Janne Airaksisen (yläkuvassa oik.) kanssa valtakunnallisella Paikallislehtien journalistipalkinnolla.

Markku Parkkonen

Tagged with →