Joutsalaislähtöiset hiihtäjäsisarukset Riikka-Liisa ja Veli-Matti Räsänen (kuvassa) osallistuivat viime viikonloppuna Finlandia-hiihtoon.  Joutsan Pommia edustava Riikka-Liisa sijoittui sunnuntaina vapaalla tyylillä hiihdetyllä naisten 50 kilometrillä kolmanneksitoista. Sunnuntain kilpailu oli samalla yksi osakilpailu FIS Worldloppet -kilpailusarjassa.

– Kovatasoinen kisa ja kolmastoista sija naisten sarjassa. Kisa oli melko tasainen veto kaikin puolin, vaikka kisan ajalle mahtuikin monenlaista tuntemusta ja keliolosuhdetta, Räsänen kommentoi suoritustaan.

Jämsänkosken Ilvestä edustava Veli-Matti kilpaili lauantaina miesten 50 kilometrin perinteisellä ja sijoittui kuudenneksi.

– Olosuhteet olivat haastavat ja tein hieman virheellisen suksivalinnan kilpailuun, mikä ratkaisi aika paljon kisan edetessä. Hiihto tuntui kuitenkin taas paremmalta ja jaksavalta, joten olen ihan tyytyväinen kuudenteen sijaan, vaikka hieman jäi myös hampaankoloon, hiihtäjä kommentoi.

Tarja Kuikka

Kuva: JS Arkisto