Joutsalainen Juhani Virmanen sai lions-piireissä harvinaisen ja arvostetun kunnianosoituksen. Hänet lyötiin Lions-ritariksi ja Arne Ritari -killan jäseneksi Vaarunhovissa pidetyssä iltatilaisuudessa 9.2.

Virmanen on LC-klubi Joutsa/Jousan perustajajäsen, minkä lisäksi hän on toiminut klubin presidenttinä kaudella 1980–81 sekä erilaisissa lions-viroissa ja -toimissa vuosien ajan.

Heikki Kuurne, klubin ensimmäinen Lions-ritari vuodelta 2017, johti ritariksilyöntiseremonian. Puheessaan hän kävi läpi Virmasen historiaa klubi-toiminnassa.

– Olet aktiivisesti osallistunut yhteiskunnallisen toiminnan lisäksi monipuolisesti klubisi toimintaan ja ottanut vastaan sinulle tarjotut tehtävät aidossa ja oikeassa leijonahengessä. Puolisosi Irja Virmanen on tukenut toimintaasi ja yhdessä olette siirtäneet lions-aatetta myös tuleville sukupolville oman perheenne keskuudessa, kertoi Kuurne.

Virmasella on merkittäviä ansioita kaikessa vapaaehtoisissa, talkootyötä sisältävissä tehtävissä, etenkin mainittiin yhteiskunnalliset tehtävät ja toiminta Joutsan Pommissa. Myös hänen kauttaan tapahtunutta jäsenhankintaa klubiin pidettiin tärkeänä.
Yläkuvassa klubin past-presidentti Tuomo Rajala, ritaripariskunta Irja ja Juhani Virmanen, klubin sihteeri Jari Lämsä sekä Heikki Kuurne ovat suorittamassa arvokasta ritariksilyöntiseremoniaa.

LC-Joutsa/Jousa on toiminut runsaat 40 vuotta. Klubin pääaktiviteetti on kautta aikain ollut Jousan markkinoiden järjestäminen ja siitä saatujen varojen ohjaaminen hyväntekeväisyyteen paikkakunnalla.

Janne Airaksinen

Kuva: Heli Kuurne.

Tagged with →