Joutsan lukiossa käynnistyy ensi syksynä yleisen liikuntavalmennuksen lisäksi uusi futsal-painotteinen valmennus.

Joutsan lukion liikuntavalmennuksen futsal-painotuksessa harjoitellaan ja käydään systemaattisesti läpi futsalin perusasioita. Painotuksen avulla lisätään opiskelijan teknistä futsal-osaamista ja taktista lajitietoutta. Lisäksi annetaan eväitä harjoitteluun niin joukkueen kanssa ja kuin omatoimisestikin. Futsal-painotus ohjaa opiskelijaa kohti määrätietoisempaa ja tavoitteellisempaa harjoittelua futsalin saralla. Kurssien vetäjänä toimii miesten Futsal-Liigassa pelaavan JoSePa:n päävalmentaja Mikko Paappanen.

Liikuntavalmennuksen kursseja opiskelija voi valita enimmillään kahdeksan, jonka lisäksi hän voi halutessaan valita kaksi  futsal-kurssia. Nämä kurssit ovat koulukohtaisia soveltavia kursseja.

Markku Parkkonen

Tagged with →