Rutalahdessa sijaitsevan Letkaliiterin tanssilavan ohjelmisto on julkistettu. Luvassa on jälleen kovan tason orkestereita. Tanssikausi käynnistyy juhannusaattona ja jatkuu lauantaisin aina elokuun alkuun saakka.

Juhannustansseissa esiintyy kovassa nousukiidossa oleva Kruuvaus, jota tähdittää joutsalaislähtöinen Emmi Aarnio-Metsänen. Kruuvaus tunnetaan myös bilebändinä. Yhtyeen keikkakalenterilla oli melkoisesti mittaa vuonna 2018 ja sama tahti näyttäisi jatkuvan myös vuoden 2019 puolella.

Perinteisessä 60-luvun illassa esiintyy muun muassa Steeples kesäkuun lopulla. Heinäkuussa tanssittavat Helminauha, Jonna Ortju & Namu sekä heleä-ääninen Eva Vikman. 20. heinäkuuta lavalla nähdään Tapani Kansa, jolloin mitä todennäköisimmin hätyytellään viime kesän Danny-illan lipunmyyntimääriä. Tanssikausi päättyy Jean S:n vierailuun 3. elokuuta.

Torstaina 4. heinäkuuta Joutopäivät ponkaistaan käyntiin Letkaliiterillä. Tuolloin tähtivieraana on kansainvälistäkin menestystä niittänyt Steve ’n’ Seagulls. Illan ohjelmistoa täydentää Hittiorkesteri Aimo.

Letkaliiterin tanssiliput ovat ennakkomyynnissä Liveton verkkopalvelussa.

Letkaliiterin kesään mahtuu myös paljon muuta ohjelmaa. Pop up -ravintolaillat alkavat perjantaina 28. kesäkuuta ja jatkuvat aina 2. elokuuta saakka. Iltaan sisältyy aina musiikkia sekä ruokatarjoilu siten, että niin orkesterit kuin kokit ovat joka ilta eri. Ruokailuihin myydään vain enintään sata paikkaa. Liput voi ostaa ennakkoon, millä varmistaa sisäänpääsyn.

Lasten satuseikkailu on 21. heinäkuuta ja kepparikisat 6. heinäkuuta. Tanssikurssia on tarjolla alkukesästä torstaisin ja lavista 30.6. alkaen sunnuntaisin aina heinäkuun loppuun saakka. Kauden huipentavat Rutalahden markkinat lauantaina 28. syyskuuta.

Jukka Huikko