Joutsan hallintosäännön mukaan kunnassa on nuorisovaltuusto, jonka edustajalla on puhe- ja läsnäolo-oikeus valtuustossa, hyvinvointi- ja sivistyslautakunnassa, perusturvalautakunnassa ja teknisessä lautakunnassa.

Joutsan kunnanhallitus päätti maanantain kokouksessaan asettaa seuraavasti nuorisovaltuuston jäsenet: Konsta Flink (puheenjohtaja), Lotta Lampinen (varapuheenjohtaja), Iida Oittinen (sihteeri), Chrisse Törnvall (varasihteeri), Ella Keihäsniemi, Essi Norola, Tinja Toivonen, Henriikka Haapala, Matti Nieminen, Nella Lintunen, Aino Lintunen, Ada Heino, Aimo Järvinen ja Jiri Törnvall.

Kunnan toimielimiin edustajiksi valittiin seuraavan jaon mukaan: valtuustoon Lampinen, hyvinvointi- ja sivistyslautakuntaan Nella Lintunen (varalla Lampinen), tekniseen lautakuntaan Konsta Flink, (varalla Lampinen), perusturvalautakuntaan Lintunen, (varalla Nieminen) ja kulttuurityöryhmään Ella Keihäsniemi sekä Ada Heino.

Janne Airaksinen

Tagged with →