Joutsalainen Sami Kangasvieri osallistui viikonloppuna jokavuotisiin taekwon-don mustien vöiden SM-kilpailuun ja värivöiden Helmi Cup -kilpailuun. Tänä vuonna kisat käytiin Tampereen Tesomalla.

Vyöarvonsa mustaksi loppuvuodesta korottanut Kangasvieri osallistui tällä kertaa kahteen eri sarjaan. Ensimmäisenä oli vuorossa itselle omin laji voimamurskaus, jossa kisa käytiin neljän kilpailijan kesken. Viisi erilaista murskaustekniikkaa sisältänyt ensimmäinen kierros riitti siihen, että kisailijoiden mitalijärjestys oli jo selvillä. Kangasvieri saavutti hopeaa voiton mennessä hallitsevalle MM-hopeamitalistille.

Niin ikään neljän kilpailijan kesken käydyssä ottelusarjassa Kangasvieren hävittyä niukasti jatkoerään asti kisatun ensimmäisen ottelunsa, meni finaalipaikka sivu suun. Pronssiottelussakaan eivät paukut riittäneet voittoon, joten mitalisijat karkasivat kokeneemmille mustille vöille. Voiton tässä ottelusarjassa 85kg+ vei Helsingin yliopistoa edustanut kisaaja.

Anne Kangasvieri

Kuvassa keskellä voittaja Kalle Kivioja, vasemmalla hopeaa ottanut Sami Kangasvieri ja oikealla pronssimitalisti Juho Jormakka. Kuva: Milla Kakko.

Tagged with →