Poliisitutkinta Joutsan Teuvonkujan toissa viikon keskiviikkoillan tapahtumien suhteen jatkuu. Tapauksen johdosta on edelleen vangittuna kaksi joutsalaismiestä.

– Lisää kiinniottoja ei ole tullut, eikä ole tulossa, tiedotti Sisä-Suomen poliisin komisario Markku Latvala Joutsan Seudulle maanantaina.

Päätekijäksi epäillään vuonna 1988 syntynyttä miestä. Häntä koskevat rikosnimikkeet ovat tässä vaiheessa edelleen tapon yritys sekä törkeä pahoinpitely. Toinen vangittu on vuonna 1996 syntynyt mies, jota epäillään törkeästä pahoinpitelystä.

Uhrina oli yksi henkilö, joka joutui sairaalahoitoon. Paikalta poliisi otti tuolloin kiinni enemmänkin porukkaa, mutta heidät vapautettiin sittemmin. Tapahtumapaikkana oli muuan yksityisasunto Teuvonkujalla.

Jukka Huikko

JS 21.1.2019: Kaksi vangittu Teuvonkujan tapahtumista