Leivonmäki-Seura Ry piti syyskokouksen Kotiseututalo Simolassa marraskuun lopulla valiten johtokunnan ja puheenjohtajan vuodelle 2019 sekä vahvistaen toimintasuunnitelman ja talousarvion.

Seuran johtokunta jatkaa entisessä kokoonpanossa: Kalevi Fredin, Kari Gylden, Matti Kosonen, Sinikka Lahti, Paavo Oittinen, Kristiina Salminen, Mia Tapper, Tapio Vainiomäki. Puheenjohtajaksi valittiin edelleen Iiris Ilmonen.

Leivonmäki-Seura on aktiivinen toimija Leivonmäen kylällä, ylläpitäen Kotiseututalo Simolaa järjestäen siellä teemoiltaan erilaisia tapahtumia sekä myös vuokraten Simolaa juhlatilaksi. Tänä vuonna tulee kuluneeksi 40 vuotta yhdistyksen perustamiskokouksesta. Leivonmäki-viikolla, heinäkuun lopulla vietämme juhlia!

Kotiseutu muuttuu ja niin täytyy kotiseututyönkin muuttua ja uudistua. Nuoret ja lapset kokevat kotiseudun eri tavalla kuin vaarit ja mummit. Uudet toimintatavat ja tapahtumat eivät tarkoita, että unohtaisimme historian ja sen kunnioituksen. Taataksemme kotiseututyön jatkuvuuden on mukaan saatava nuoria sukupolvia. Vuodesta 2019 alkaen Leivonmäki-Seuran jäseneksi voi liittyä perheenä, vanhemmat ja alle 18-vuotiaat lapset pääsevät mukaan kotiseutuyhdistykseen kahdellakymmenellä eurolla. Uutta toimintaa on myöskin luvassa. Helmikuussa aloitamme lasten satutunnit. Aikuisten Naisten Partion ohjelma rakentuu parhaillaan, keväällä aloitetaan. Mukavia pakkaspäiviä ja liukkaita latuja!

Iiris Ilmonen

Tagged with →