Poliisi on lopettanut Joutsan entisen peruspalvelujohtajan Päivi Hakulisen tutkintoon liittyvän esitutkinnan. Poliisi toteaa päätöksessään, että asiassa ei ole ilmennyt mitään sellaista, jonka vuoksi Hakulista olisi syytä epäillä rikoksesta.

Tutkintapyynnön Hakulisesta oli viime keväänä tehnyt Joutsan perusturvalautakunnan jäsen Kalle Willman. Willman katsoi, että Hakulisella ei olisi erikoissairaanhoitajan tutkintoa, vaikka Hakulinen on tutkintapyynnön mukaan näin ilmoittanut vuonna 2011 hakiessaan peruspalvelujohtajan virkaa. Willman kertoi itse julkisesti Joutsan Seudun yleisönosastokirjoituksessaan tutkintapyynnöstä viime heinäkuussa.

Poliisin tutkinnan mukaan Hakulinen on suorittanut suoritukset erikoissairaanhoitajan tutkintoa varten, joten asiassa ei poliisin mukaan ole syytä epäillä rikosta. Hakulinen siirtyi virastaan eläkkeelle viime kesänä.

Markku Parkkonen

Tagged with →