Kovasti hehkutettu paikallistaisto Futsal-Liigassa KaDy–JoSePa lässähti heti alkumetreillä viime keskiviikkona. KaDy johti viiden minuutin pelin jälkeen 3–0, eikä laskenut missään vaiheessa JoSePaa uhitteluetäisyydelle. Loppulukemat olivat tylyt 6–0 (4–0).

KaDy osoitti alusta saakka olevansa se jengi, joka on hallitseva Suomen mestari. Pallo liikkui ja prässi toimi. Kun peli oli yhdellä Sergei Korsunovin ja kahdella Kristijan Radinin maalilla 3–0 viiden minuutin pelin jälkeen, alkoi JoSePan silmissä välkkyä viikonlopun kaksi muuta peliä. Paras lataus hävisi tästä pelistä, eli lopulta hehkutettu paikallispeli oli aika laimea.

KaDy jaksoi kuitenkin painaa ja Aake Partio oli täystyöllistetty. Kuvaavaa ottelulle oli esimerkiksi Korsunovin maali kulmasta, kaikki tiesivät kuvion mutta nopeus, voima ja tarkkuus oli liikaa.

JoSePa ei pelistä hirveästi odottanut, eikä mitään saanut. KaDy rankaisi tehokkaasti jälleen JoSePa virheistä, tosin vahva prässi aiheutti niitä virheitä. Ennakkoon hiukan pelätty yhtälö Jesse Kalliokoski plus KaDY = Keltainen toteutui, eli Jesse on pelikiellossa lauantain SoVo-pelissä korttipakan tultua täyteen. Onneksi siihen saadaan muun muassa Olli Malin takaisin riviin. Kalliokoski palkittiin kuitenkin JoSePan parhaana.

Valmentajan kommentit:

Mikko Paappanen: –Nopeat maalit heti alussa vei fokuksen aika pian viikonlopun kahteen muuhun peliin. Himo voittaa tämä ottelu puuttui, eikä sitä maajoukkuetason vastus yhtään helpottanut. Tämän parempaan ei kyläjengi tällä kertaa pystynyt. Viikonloppuna on suurella todennäköisyydellä ihan eri meininki.

Petri Hentinen

Tagged with →