Joutsan Joutopäivien aikaan järjestettävän Garden Partyn esiintyjät on julkistettu. Kolmipäiväinen musiikkifestivaali järjestetään ravintola Kellarin puutarhassa Vanhantalonmäellä Joutsassa 5.-7. heinäkuuta.

Perjantain kattausta tähdittää kovassa nousukiidossa oleva reggae- ja pop-muusikko Aurora. Toisena artistina iltaa täydentää puolestaan indierock-tyyliä edustava NEØV.

Lauantaina puutarhan lavalla nähdään pop-muusikko, muun muassa Robinin taustabändistäkin takavuosilta tuttu, nyt soolouraa tekevä Vilma Alina. Illan toinen esiintyjä Toistuvat Yllätykset edustaa puolestaan hip hop -genreä. Maan eturivin artisteihin lukeutuva Roope Salminen & Koirat huipentaa illan.

Viime vuonna meininki Garden Partyn festivaalialueella jatkui vielä pitkälle sunnuntai-iltaan, jopa maanantain pikkutunneille. Nyt myös sunnuntain ohjelmaan on panostettu. Lavalla nähdään indierock-yhtye Salaliitto. Päivän varsinainen tähtiartisti on puolestaan maankuulu Olavi Uusivirta.

Perjantaina ja lauantaina festivaaleilla on 18 vuoden alaikäraja. Uutta on se, että sunnuntaina festivaalialueelle ei ole ikärajoja. Tapahtuman liput tulevat ennakkomyyntiin myöhemmin talven aikana.

Tapahtuman järjestää Ravintola Kellari, promoottorina yrittäjä Visa-Matti Kuitunen. Festivaali järjestettiin ensimmäisen kerran viime kesänä.

Jukka Huikko

Kuva: Viivi Huuska