Joutsalaishiihtäjä Veli-Matti Räsänen hiihti tiistaina 15.1. Vantaan Suomen cupissa kymmenen kilometrin vapaan kisassa sijalle 61. Mukana oli yhteensä 92 hiihtäjää.

– Vapaa on ollut vaikeampi tyyli itselle, mutta tässä kisassa ei oikein toiminut mikään osa-alue. Sijoitus ja ero kärkeen olivat pettymys, kommentoi Räsänen.

Lauantaina 19.1. Veli-Matti kilpaili Keuruun FIS-hiihdoissa 15 kilometrin perinteisellä. Tällä kertaa sijoitus oli 31 hiihtäjän joukossa kahdeksas.

– Kovatasoinen kilpailu rankassa maastossa ja hiihto kulki paremmin mitä kuukauteen, vaikkei vieläkään erinomaisesti. Pari viikkoa on aikaa hio kuntoa Imatran SM-kisoihin, pohti Räsänen.

Veli-Matin sisar Riikka-Liisa Räsänen oli mukana Vantaan Suomen cupin kisassa. Hän sijoittui viiden kilometrin vapaan kisassa 60 hiihtäjän joukossa sijalle 29.

– Vihdoinkin oli jo lupaavampaa menoa Vantaalla, mihin voin olla tyytyväinen. Tavoitteena oli saada pidettyä tasaisen kovaa vauhtia, missä myös onnistuin. Toisella puoliskolla paransin vielä muutamia sijoituksia ja nousin lopputuloksissa Suomen Cupin pisteille.

Markku Parkkonen