Puulan seutuopiston rehtorin virkaan oli 17 hakijaa. Aiemmasta hausta oli kolme hakijaa vetänyt hakemuksensa pois ja uusia tuli reilusti.

Hakijat ovat: Hirvonen Iina, Jyväskylä, Master of Fine Arts in Music/musiikkipedagogi (AMK), Huida Petri, Lappeenranta, filosofian maisteri, Kalioujnov-Salminen Ilia, Helsinki, filosofian maisteri, Långström Jari, Helsinki, kasvatustieteen maisteri, Major Laknerné Anna, Puolanka, musiikin kandidaatti, tradenomi (YAMK), Nieminen Mika, Jämsä, filosofian tohtori/ diplomi-insinööri, Porkkala Hannele, Helsinki, hallintotieteiden maisteri, Kononen Marja, Jyväskylä, filosofian maisteri, Kyngäs-Teeriniemi Leila, Taivalkoski, kasvatustieteen maisteri, Matilainen Mika Petteri, Jyväskylä, filosofian maisteri, Nilivaara Paula, Sodankylä, kasvatustieteen maisteri, Ruohonen Katja, Kouvola, taiteen maisteri, Ruotsalainen Antti, Pieksämäki, tekniikan lisensiaatti, Saksala Pia, Nurmijärvi, filosofian maisteri, Taipale Jukka, Vieremä, filosofian maisteri, Ylöstalo Kaisu, Laukaa, luokanopettaja.

Lautakunta päätti kutsua haastatteluun Jari Långströmin, Anna Major Laknernén, Mika Niemisen ja Antti Ruotsalaisen.

Huomiota kiinnittää, että Ruohonen on edelleen viran hakijana, vaikka ei edellisen päätöksen jälkeen ottanut virkaa vastaan määräajassa. Ruohonen siis jo valittiin kertaalleen edellisellä kierroksella rehtoriksi. Myöhemmin hän kuitenkin ilmoitti tilanteen muuttuneen oleellisesti ja olevansa käytettävissä viran hoitoon tai osallistuvansa viran uudelleenhakuun.

Lautakunta käsittelee asiaa seuraavan kerran 18.1. kokouksessaan.

Janne Airaksinen

Uutista päivitetty 1.4.2019: Poistettu yhden hakemuksensa peruneen hakijan nimi.

Tagged with →