Ilves FS sai revanssin syyskierroksen tappiolleen sunnuntaina Tampereella Futsal-Liigassa. Kokenut kotijoukkue väänsi viimeisellä viitosella tarvittavat maalit ja piti kolme pinnaa itsellään maalein 5–2 (2–1).

JoSePalla alkaa olla hiukan suruja ja murheita miehistön suhteen. Tästä ottelusta olivat poissa Kosusen veljekset lievien vammojen takia sekä Olli Malin työesteiden takia. Loppumiehistö sai kuitenkin hyvän taistelun aikaiseksi.

Ilves piti koko ottelun ajan enemmän palloa, mutta mitä enemmän kello kävi, sitä enemmän JoSePakin sai tilanteita luotua. Ilves meni kuitenkin 2–0 johtoon, jonka Markus Rautiainen kuitenkin kavensi siedettäväksi taukotilanteeksi 2–1. Toisella jaksolla Ilves joutui varsin pian virhevaikeuksiin, mutta JoSePa ei saanut kuudetta virhettä painostettua isännille. Tasoitus kuitenkin tuli 30 minuutin kohdalla, kun Rautiainen antoi sivurajan Jose Ikoselle. Jose laukoi JoSePan tasoihin.

Maalin jälkeen Ilves hiukan vetäytyi, mutta JoSePa ei saanut puolustusta murrettua. 36 minuutin kohdalla Ilves meni 3–2 johtoon hiukan onnekkaallakin osumalla, ja reikäpaitapelaaminen kostautui JoSePalle kahtena lisätakaiskuna.

Peli oli tyypillinen JoSePan vieraspeli tällä kaudella. Peli on tasaista ihan kalkkiviivoille mutta lopulta kotijoukkue voittaa. Ilveksen peli oli varsin rutiininomaista pallottelua, mutta JoSePa ei nyt hyvästä yrityksestä huolimatta päässyt saaliiseen kiinni. Siinä ehkä näkyy se rutiini mikä näillä kärkijoukkueilla on.

Valmentaja Mikko Paappasen kommentti: – Hyvä taistelu ja huono tulos. Aika ohuella rosterilla nyt mennään, Jaken, Janne ja Ollin poissaolo vähän tuntuu. Ihan tyytyväinen voi olla peli-ilmeeseen alun ihmettelyn jälkeen. Kokemus repii näissä pelissä sen eron pisteiden suhteen. Jere Keskinen pelasi toisen hyvän pelin hyökkäyssuuntaan, ihan hyvä että saatiin peliaikaa myös vähemmän kentällä esiintyneille pelaajille.

Ensi lauantaina JoSePan vastassa on vieraspelissä PP-70 Tampereelta.

Petri Hentinen

Tagged with →