Joutsan Vesihuolto Oy:n hallitus aikoo valita uuden toimitusjohtajan yhtiölle nykyisen toimitusjohtajan Tapio Kämpin seuraajaksi. Hakemuksia on lähettänyt yhdeksän henkilöä.

Poikkeuksellisesti Joutsan Seutu ei julkaise tässä yhteydessä hakijoiden nimiä, koska niitä kieltäydyttiin antamasta lehdelle. Yhtiön taholta vedottiin EU:n tietosuoja-asetukseen, mikä yhtiön tulkinnan mukaan estää nimien kertomisen. Medialle annettavan nimilistan pelättiin muodostuvan laittomaksi henkilörekisteriksi.

Valittavasta henkilöstä kyllä luvattiin aikanaan tiedottaa. Vesihuolto Oy:n hallitus oli tiistaina koolla valitsemassa haastatteluun kutsuttavia yhdeksän hakijan joukosta.

Joutsan kunta on 1.1.2017 sopimuksella ulkoistanut vesilaitosliiketoiminnan Joutsan Vesihuolto Oy:lle. Tämä käsittää raakaveden tuotannon, veden jakelun sekä jätevesien käsittelyn ja jäteveden puhdistamotoiminnan. Joutsan Vesihuollon pääomistaja on Joutsan kunta.

Janne Airaksinen

Tagged with →