Joutsalaislähtöinen metsänhoitaja Tomi Salo on nimitetty jäsenpalvelujohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi Metsä Forestiin, joka vastaa Metsä Groupin, eli Metsäliiton puunhankinnasta ja metsäpalveluista. Salo aloittaa tehtävässään 1. maaliskuuta.

Salo raportoi tehtävässään Osuuskunta Metsäliiton liiketoimintajohtaja Juha Mäntylälle.

Tomi Salo toimii parhaillaan Metsäteollisuus ry:n metsäjohtajana. Aikaisemmin hän on toiminut muun muassa L&T Biowatin toimitusjohtajana sekä toimialapäällikkönä Konealan yrittäjien liitossa.

Tomi Salo on lähtöisin Joutsasta Tirskunkulmalta. Hän asuu perheineen Porvoossa ja lukeutuu Hartolan vapaa-ajanasukkaisiin.

Metsäliitto Osuuskunnan muodostaa noin 104.000 metsänomistajaa, joiden omistuksessa on puolestaan liki puolet Suomen yksityismetsistä. Metsä Forest tuottaa emoyhtiön omistajajäsenille puukauppaan sekä metsän- ja luonnonhoitoon liittyviä palveluita. Metsä Groupin viimeisin merkittävä investointi on Äänekosken biotuotetehdas, joka aloitti toimintansa viime elokuussa.

Jukka Huikko

Lue lisää: Metsä Forestin tiedote 4.1.2019

Tagged with →