Tänä vuonna joulun pyhäpäivät sijoittuvat kalenteriin sillä tavalla, että paperisen Joutsan Seudun ilmestymisessä joudutaan pitämään ensi viikolla tauko. Toimituksen puolesta lehti voitaisiin kyllä tehdä, mutta painatusta ja jakelua ei saada järkevällä aikataululla järjestetyksi. Joutsan Seutu ilmestyykin paperisena seuraavan kerran ensi vuoden puolella. Koska uudenvuoden päivä sijoittuu tiistaille, ilmestyy vuoden ensimmäinen Joutsan Seutu poikkeuksellisesti vasta torstaina.

Joutsan Seutu kuitenkin tarjoaa sisältöä myös joulun aikaan kaikille niille, joilla on mahdollisuus käyttää digipalvelujamme – siis nettisivujamme tai mobiilisovellustamme. Kokoamme JS Digiin kaikkien vapaasti luettavaksi ja kuunneltavaksi monenlaista materiaalia. JS Radio on muun muassa tuottanut äänitallenteet Jousan murteella luetuista Jouluevankeliumista sekä Joulurauhan julistuksesta.

Jouluajan digitarjonnan avaa lauantaina 22.12. JS Radion tarinahetki itse Joulupukin kanssa. Kerrottakoon etukäteen Joulupukin haastattelun sisällöstä sen verran, että Joulupukki antaa tässä yhteydessä vallan mainioita elämänohjeita niin vanhoille kuin nuoremmillekin. Niitä kun noudattaa, niin jokainen meistä pääsee joulutunnelmaan.

Joulunaikana kannattaa tutustua JS Digin tarjontaan, joka on siis kaikkien vapaasti nautittavissa.

Markku Parkkonen

Tagged with →