Joutsan teknisen johtajan rekrytoiminen etenee jälleen, kun viimeisimpään lähetti kuusi henkilöä hakupaperinsa. Teknistä johtajaa on etsitty tämän vuoden maaliskuusta lähtien erinäisillä hakukierroksilla, mutta tehtävään soveltuvaa ei ole toistaiseksi löydetty.
Virkaa hakeneet, tiedoissa kerrottu nimi, kotikunta, ikä, nykyinen (viimeisin) työnantaja, nykyinen (viimeisin) tehtävä ja tutkinnot: Isohella Jani, Joensuu, 45, Pieksämäen kaupunki, rakennustarkastaja, rakennusinsinööri. Karsi Jari, Hartola, 59, Jamicam Oy, LED konsultointi, insinööri (tietokonetekniikka). Lehikoinen Emilia, Lahti, 41, Espoon kaupunki, aluepäällikkö, insinööri amk (ympäristöteknologia). Leskinen Kimmo, Oulu, 58, Oulun kaupunki, päällikkö, insinööri yamk (tekniikan ja liikenteen ala). Masalin-Weijo Marika, Luhanka, 38, Luhangan kunta, ympäristötarkastaja, filosofian maisteri (ympäristötieteet). Paakkunainen Keijo, Jyväskylä, 37, G4S Cash Solutions Oy, arvokuljettaja, filosofian maisteri (tekniikan ja liikenteen ala).
Haastattelut ovat perjantaina 14.12. ja niihin kutsuttiin Masalin-Weijo ja Lehikoinen. Leskinen ja Karsi ovat hakeneet aikaisemmilla kierroksilla.
Janne Airaksinen