Joutsan Kotiseutuyhdistys piti syyskokousta 19 jäsenen voimin perjantaina 7.12.2018 Ravintola Huttulassa. Yhdistyksen uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Arto Hölttä, edellistä pitkäaikaista puheenjohtajaa Terttu Hentistä muistettiin kukkasin ja vilpittömin kiitoksin aktiivisesta kotiseututyöstä ja erityisesti tehokkaasta varainhankinnasta mm. eri tapahtumien, kotiseutulehden toimittamisen ja lahjoitusten muodossa.

Vuoden 2019 ajaksi johtokunnan kokoa kasvatettiin puheenjohtajan lisäksi sääntöjen sallimaan kymmeneen henkilöön, jotta kaikki toiminnasta kiinnostuneet henkilöt saadaan mukaan toimintaan. Uusina johtokuntaan valittiin Aarre Talja, Mikko Pylvänäinen ja Markku Malin. Entisistä jäsenistä johtokunnassa jatkavat Heikki Partanen, Leena Riitaoja, Pertti Mattila, Mervi Ruokola-Parkkonen, Aila Niinikoski ja Tiina Seppälä. Myös entinenpuheenjohtaja Terttu Hentinen valittiin johtokuntaan. Varajäseniksi valittiin Antero Kuitunen ja Markku Mäkinen.

Toiminnantarkastajana jatkaa Hannu Pulkkinen ja varalla Pekka Takala.

Jäsenmaksut päätettiin pitää ennallaan eli henkilöjäsenmaksu on 10 euroa ja kannatusjäsenmaksu 50 euroa vuodessa.

Tiina Seppälä