Itsenäisyyspäivänä on ylennetty tehtävissään paikallisia ansioituneita reserviläisiä sekä kaaderiupseerin.

Aluetoimiston päällikkö everstiluutnantti Teijo Oksanen ylensi kaksi paikallista reservissä. Kersantiksi: Halttunen Joni Juha Tapani Joutsa. Korpraaliksi: Tenhunen Tuukka Tapani Joutsa.

Myös puolustushallinnossa tuli yksi ylennys Luhangasta lähtöisin olevalle. Everstiluutnantiksi: majuri Tomi Olavi Iikkanen (Ilmavoimien esikunta). Tämä ylennys tuli tasavallan presidentin, Sauli Niinistön toimesta.

Iikkanen toimii tällä hetkellä strategisen suunnittelun sektorin johtajana Ilmavoimien esikunnan Suunnitteluosastolla. Puolustusvoimien komentaja on määrännyt hänet laivueen komentajaksi (Hävittäjälentolaivue 11) Rovaniemelle Lapin lennostoon 1.3.2019 lukien.

Janne Airaksinen

 

Tagged with →