Joulun alla moni osallistuu mielellään erilaisiin hyväntekeväisyyskeräyksiin. Joutsassa on käynnissä tämän joulun alla ainakin kaksi paikallista keräystä.

Kukkakauppa Kukka-Sarin ja Joutsan Apusten Joulukukka tuntemattomalle -kampanjassa voi käydä ostamassa joulukukkia vanhuksille. Apuset toimittaa joulun alla kampanjassa kertyneet kukat paikallisille yksinäisille vanhuksille.

Eläinten ystävät voivat puolestaan ostaa vastaavalla tavalla Tokmannin ja K-Supermarketin Joutsan liikkeistä erilaisia tarvikkeita Hartolan seudun eläinsuojeluyhdistyksen eläintalolle. Eläintalolla on tällä hetkellä tarvetta märkäruoasta, jätesäkeistä ja yleispuhdistusaineista. Kampanjaan hankitut tuotteet voi jättää liikkeissä oleviin keräyskärryihin toimitettavaksi eläintalolle.

Markku Parkkonen

 

Tagged with →