Vastikään syksyllä 14 rikoksesta linnatuomion saanut leivonmäkeläistaustainen, vuonna 1964 syntynyt mies oli saanut 22. marraskuuta kutsun uudelleen Keski-Suomen käräjäoikeuteen. Tällä kertaa käsiteltiin heinäkuun 2018 alussa Jyväskylän ydinkeskustassa sattunutta pahoinpitelyä.

Vastaaja oli kuristanut toista miestä ja tönäissyt hänet pari kertaa pysäkkikatoksen seinään.

Oikeus tuomitsi vastaajan syylliseksi pahoinpitelyyn. Varsinaista erillistä rangaistusseuraamusta ei kuitenkaan tullut. Oikeus katsoi, että aiemmin syksyllä 14 rikoksesta langetettu yhden vuoden ja yhden kuukauden pituinen ehdoton vankeusrangaistus on riittävä, eikä sitä ole tarpeellista esimerkiksi pidentää tai muutoin muuttaa.

Tuomio ei vielä ole lainvoimainen.

Jukka Huikko

Lue lisää:

JS 4.10.2018: Leivonmäkeläistaustainen mies linnaan 14 rikoksesta