Joutsalainen yrittäjä Kari Kivisaari (kuvassa oik.) ei tullut valituksi Keski-Suomen Yrittäjien puheenjohtajaksi. Kivisaaren kanssa puheenjohtajan paikasta kilpaili jyväskyläläinen Tapu Holttinen (kuvassa vas.), joka valittiin vaalissa yrittäjien maakuntayhdistyksen puheenjohtajaksi vuodelle 2019. Valinta tehtiin Keski-Suomen Yrittäjien syyskokouksessa Vaajakoskella torstaina.

Sekä Kivisaari että Holttinen ovat tänä vuonna toimineet Keski-Suomen Yrittäjien varapuheenjohtajina. Kivisaari ei asettunut enää ehdolle muihin tehtäviin Keski-Suomen Yrittäjissä, joten hän jää kuluvan vuoden jälkeen kokonaan pois Keski-Suomen Yrittäjien hallinnosta. Kivisaari kuitenkin toimii ensi vuonna Suomen Yrittäjien hallituksen varajäsenenä.

Kari Kivisaari on ollut mukana Keski-Suomen Yrittäjien hallinnossa vuodesta 2008 ja kolme vuotta varapuheenjohtajana. Hän myös toimi aiemmin kolmen vuoden ajan Joutsan Yrittäjien puheenjohtajana.

Kivisaaren poisjäännistä huolimatta Keski-Suomen Yrittäjien hallituksessa on jatkossakin vahva joutsalaisvivahde. Joutsalaissyntyinen ja pitkään Jyväskylässä yrittäjänä toiminut Johanna Soilu valittiin Keski-Suomen yrittäjien varapuheenjohtajaksi. Puheenjohtajaksi valittu Tapu Holttinen puolestaan on kotoisin Hartolasta ja käynyt lukion Joutsassa.

Markku Parkkonen