Puulan seutuopistolautakunta on saanut käsiteltäväkseen seutuopiston rehtorin virkaa hakeneiden joukon. Kymmenen lähetti hakemuksen, joista lautakunta valitsi 9.11. viisi jatkoon tarkempia haastatteluja varten.

Tässä on kooste heistä. Työtehtävässä mainittu nykyinen työtehtävä tai viimeisin alaan liittyvä työtehtävä kuluneen vuoden ajalta, muissa tiedoissa mainittu nimi, ikä, koulutus ja kotipaikka.

Karjalainen Manne, 43, FM, Keuruu, musiikin opettaja Merikanto-opisto. Keihäsvuori Kirsti, 54, musiikin maisteri, Jyväskylä, yrittäjä, tuntiopettaja (soitinkorjaus) Jyväskylän kaupunki/kansalaisopisto. Kononen Marja, 54, FM, Jyväskylä, sivistysjohtaja Juuan kunta. Kyngäs-Teeriniemi Leila, 51, KM, Taivalkoski, opettaja Oulun seudun ammattiopisto ja Taivalkosken kansalaisopisto. Matilainen Mika, 40, FM, Jyväskylä, historian ja yhteiskuntaopin opettaja Äänekosken kaupunki. Nilivaara Paula, 59, KM, Sodankylä, talous- ja velkaneuvoja Seita Säätiö. Rosenlund Oona, 29, musiikin maisteri, Tampere, tuntiopettaja Pirkan opisto. Ruohonen Katja, 45, taiteen maisteri, Kouvola, kuvataiteen lehtori Kotkan kaupunki. Saksala Piia, 51, FM, Nurmijärvi, vs. opinto-ohjaaja Kirkkonummen kunta (kevätlukukausi 2018). Ylöstalo Kaisu, 59, FM, KK, Laukaa, luokanopettaja Hollolan kunta.

Jatkoon päässeet ovat Karjalainen, Keihäsvuori, Kononen, Kyngäs-Teeriniemi sekä Ruohonen.

Janne Airaksinen

 

Tagged with →