Joutsan Yrittäjät ry:n syyskokouksessa jaettiin Vuoden yrittäjä -palkinnon lisäksi myös kolme muuta, valtakunnallisen Suomen Yrittäjät ry:n myöntämää arvokasta tunnustusta.

Ansioristin timanttisena 30 vuoden yrittäjyydestä sai joutsalainen LVI-alan yrittäjä Jukka Reinikainen. Reinikaisen johtama Vesijohtoliike Reinikainen on perinteikäs joutsalainen yritys, joka toimii jo toisessa polvessa.

Kultaisen ansioristin 20 vuoden yrittäjyydestä saivat Jokita Oy:n toimitusjohtaja Tero Toivonen sekä maatalousyrittäjä Jani Rantanen.

Jokita Oy tuottaa Joutsassa muun muassa kiinteistönhuollon palveluita, konevuokrausta, vartiointipalvelua sekä kotisairaanhoitoa. Rantanen tunnetaan paitsi Hämeenlaakson maitotilan isäntänä myös koneyrittäjänä. Lisäksi hän pyörittää raskaan kaluston varaosiin erikoistunutta verkkokauppaa.

Jukka Huikko

Pääkuvassa vasemmalta Jani Rantanen, Jukka Reinikainen, Tero Toivonen ja Tuija Toivonen.