Nyt lähestytään seurakuntavaaleja, ennakkoäänestys on 6.–10.11. ja vaalipäivä 18.11.2018. Useiden seurakuntalaisten kanssa käymiini keskusteluihin, toivoisin mahdollisimman monen seurakuntamme jäsenen käyvän äänestämässä ehdokkaita uuteen kirkkovaltuustoon.

Kirkkovaltuustoon valitaan 19 jäsentä, jotka valitsevat kirkkoneuvostoon kahdeksan jäsentä. Nykyisestä valtuustosta jää pois seitsemän ja neuvostosta ainakin 3 jäsentä.

Tuleva kirkkovaltuusto on avainasemassa valittaessa jäseniä kirkkoneuvostoon, jonka puheenjohtajana toimii kirkkoherra. Yhteistyö kirkkoherran ja neuvoston välillä pitää olla saumatonta ja yhteisiin päämääriin pyrkivää. Usean vuoden ajan toiminta oli väärissä käsissä, seurakunta menetti paljon ja liittyneet seurakunnat kärsivät tehdyistä päätöksistä.

Toivon onnea ja menestystä vaaleissa ja tulevaisuuden suunnittelussa seurakunnassamme. Yhteistyöllä hyvään tulokseen!

Rauno Ahola
entinen valtuutettu

 

Tagged with →