Joutsalainen diplomi-insinööri Taneli Rasmus on kaupunginhallituksen suosikki Heinolan tekniseksi johtajaksi. Kaupunginhallitus käsitteli asiaa maanantaina ja teki esityksen Rasmuksen valinnasta valtuustolle, joka tekee asiassa lopullisen päätöksen.

Hakijoita oli alun pitäen kymmenen henkeä. Heistä viisi haastateltiin ja kolme eteni soveltuvuustesteihin ennen kunnanhallituksen käsittelyä.

Rasmus toimii parhaillaan Sysmän teknisenä johtajana. Aikaisemmin hän on toiminut vastaavassa tehtävissä niin Hartolassa kuin Joutsassa. Lisäksi hän on toiminut Joutsassa palopäällikkönä, Pelastusopistossa sekä merkittävissä valtion pelastustoimen johtotehtävissä muuan muassa Aluehallintovirastossa ja entisessä Länsi-Suomen läänissä.

Kaupunginhallituksen esityksestä kertoivat sanomalehti Itä-Häme ja Etelä-Suomen Sanomat.

Jukka Huikko

Lue myös:
JS 29.10.2018: Rasmus finalistien joukossa Heinolassa
JS 5.10.2018: Taneli Rasmus hakee Heinolan tekniseksi johtajaksi
JS 31.8.2018: Rasmus johtamaan Kuopion bussiturman onnettomuustutkintaa