Joutsan seniorikuntosalin laitevarustusta vahvistetaan jatkossa 120 senttimetriä leveän hoitopöydän hankinnalla. Hoitopöydän on tarkoitus toimia turvallisena harjoitusalustana ikäihmisillä, joille lattiatasossa harjoittelu on haastavaa. Pöytä mahdollistaa selin-, kylki- ja vatsamakuulla tehtävät terapeuttiset harjoitteet.

Hoitopöydän on tarkoitus olla kaikkien seniorikuntosalilla käyvien vapaasti käytettävissä sekä ohjatusti vanhuspalvelujen fysioterapeutin hyödynnettävissä seniorikeskuksen päivätoiminnan ryhmissä ja Palvelukeskus Jousen lyhytaikaishoidossa olevien asiakkaiden kuntoutuksessa.

Pöydän hinta on toimituskuluineen 2.270 euroa. Hankinta kustannetaan Joutsan vanhainkodin kunto- ja virkistystoimintaan suunnatusta Maria Uusoksan rahastosta. Päätöksen hankinnasta teki tiistaina kokoontunut Joutsan perusturvalautakunta.

Tarja Kuikka