Paikallislehdelle kerrottiin äskettäin kiintoisasta huhusta, jonka todenperäisyys vaati tarkistamista. Huhun mukaan Keski-Suomen ely-keskus olisi antanut YIT:lle huomautuksen teidenhoidon tasosta Joutsan seutukuntaa koskien.

YIT vastaa tienhoidon alueurakasta tällä seutukunnalla, ja lopputuloksen taso on keskusteluttanut useaan otteeseen kansaa viime vuosina. Tyytymättömyyttä on esiintynyt niin talvihoidon tasoon kuin viheralueiden hoitoon.

Joutsan Seutu otti yhteyttä Keski-Suomen ely-keskukseen tarkistaakseen huhun todenperäisyyden. Kävi ilmi, että huhu ei pitänyt paikkaansa.

Tietoja kysymykseen antoi ely-keskuksesta Kunnossapitoyksikön päällikkö Vesa Partanen.

– Viime hoitokaudelta 1.10.2017–30.9.2018 en löytänyt merkintöjä muistutuksista tai sakoista urakoitsijalle Joutsan seudun maanteiden hoidon laiminlyönneistä. Meidän tietojen mukaan huhu ei pidä paikkaansa, kertoo Partanen.

Janne Airaksinen

 

Tagged with →